Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 20:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.03.2019
Nové prostory Racing Styl
 Od 6.5.2019 oficiálně otevřeno: Londýnská 13 Ústí nad Labem V nové provozovně vám nabídneme tuning prodejnu a dílnu. Nabídka prací na dílně detaili... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.05.2019 NOVINKY U NÁS
Dílna a prodejna
Od včerejšího dne 6.5.2019 oficiálně otevřená prodejna - výdejní místo e-shopu. Od zítřka spouštím dílnu. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
 OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR:
 
 
 
 
PŘÍMÝ DOVOZCE:
   Fox Sport výfukový obchod
   
 CSR tuning doplňky
 
 
ON-LINE Platby
 ThePay platební brána
 
 
 
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl Karel Muláček, Londýnská 2719/13 Ústí nad Labem 40001, IČ 72711353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky na e-shopu

    Fox Sport v??fukov?? obchod         

artikul.cz, vyhledávač zboží a služeb zdarma

Naše nabídka

cars.racingstyl.com

Prodejna a dílna

Londýnská 13 Ústí nad Labem 40001

Doprava

 Geis

Online Platby

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Moje PlatbamBankMONETAFioČSOBEraSberbankUniCreditEqua Bank

SuperCashBitcoin

Kontakty
Logo
Racing Styl
(8:00 - 20:00)
© 2013-2019 Racing Styl Performance - MAGNAFLOW oficiální prodejce.
Copyright © 2013-2019 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.