Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.11.2020
Naskladnění autokosmetiky Meguiar's
Naskladnil jsem dnes autokosmetiku Meguiar's převážně vše kolem keramické ochrany - vosky, detailery a jiné produkty. číst celé
22.10.2020
Nové produkty tuning doplňky.
Každý den rozšiřuji nabídků o nové produkty od Německého výrobce CSR-Automotive, který se zabývá výrobou tuning doplňků na většinu automobilů. Např. o... číst celé
24.10.2020
MagnaFlow tlumiče Black
Dnes jsem pro Vás přidal koncové tlumiče výfuku MagnaFlow s černou povrchovou úpravou. Více na https://www.racingstyl.com/magnaflow-tlumice-vyfuku-bl... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
15.11.2020 NOVINKY U NÁS
SOFT99
Přidal jsem pár produktů nejoblíbenější kosmetiky z Japonska Soft99. číst celé
14.11.2020 NOVINKY U NÁS
California Scents
Rozšířil jsem nabídku vůní California Scents. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR
 
   
 
 Fox Sport výfukový obchod
   
    PŘÍMÝ DOVOZCE
         
 
 
        ON-LINE Platby
 ThePay platební brána
 
       

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl Karel Muláček, Londýnská 2719/13 Ústí nad Labem 40001, IČ 72711353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Fox Sport v??fukov?? obchod

Naše nabídka

Výdejní místo - sklad 

Londýnská 2719/13

Ústí nad Labem 40001

Dopravce

 

     

Online Platby

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Equa BankMoje PlatbamBankMONETAFioČSOBEra

Kontakty
Logo
Racing Styl
(8:00 - 18:00)
© Copyright 2013-2020 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.