Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 20:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.08.2022
Zálohy na zboží
Od dnešního dne 5.8.2022 začínám vybírat zálohy na objednané zboží. Je to kvůli lidem, kteří si objednají zboží za tisíce korun a pak si ho nevyzvedn... číst celé
05.08.2022
Zlevnění dopravy DPD
Zlevnil jsem dopravu DPD na 125,-kč za balík od objednávek nad 10 tisíc doprava ZDARMA. číst celé
12.04.2022
Prodej na Slovensko
Ukončily jsme zasílání zboží na Slovensko. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.11.2020 NOVINKY U NÁS
California Scents
Rozšířil jsem nabídku vůní California Scents. číst celé
03.10.2020 NOVINKY U NÁS
MagnaFlow
Přecenění a předělání produktů MagnaFlow. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR
 
   
   
  
   
    PŘÍMÝ DOVOZCE
         
 
 
        ON-LINE Platby
 ThePay platební brána

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl Karel Muláček, Kostomlatská 115 Žalany, IČ 72711353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Kde nás najdete

Výdejní místo - Provozovna

Kostomlatská 115

417 63 Žalany

(Areál Spedice Kudrová)

Pouze po telefonické dohodě!!

https://tuning.racingstyl.com/ 

Dopravce

 

Online Platby

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Equa BankMoje PlatbamBankMONETAFioČSOBEra

Kontakty
Logo
Racing Styl
Karel M.
(8:00 - 20:00)
© 2013-2022 Racing Styl Performance - MAGNAFLOW oficiální prodejce.
© Copyright 2013-2022 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz