Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.08.2022
Zálohy na zboží
Od dnešního dne 5.8.2022 začínám vybírat zálohy na objednané zboží. Je to kvůli lidem, kteří si objednají zboží za tisíce korun a pak si ho nevyzvedn... číst celé
05.08.2022
Zlevnění dopravy DPD
Zlevnil jsem dopravu DPD na 125,-kč za balík od objednávek nad 10 tisíc doprava ZDARMA. číst celé
12.04.2022
Prodej na Slovensko
Ukončily jsme zasílání zboží na Slovensko. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.11.2020 NOVINKY U NÁS
California Scents
Rozšířil jsem nabídku vůní California Scents. číst celé
03.10.2020 NOVINKY U NÁS
MagnaFlow
Přecenění a předělání produktů MagnaFlow. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR
 
   
   
  
   
    PŘÍMÝ DOVOZCE
         
 
 
        ON-LINE Platby
 ThePay platební brána

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl-Karel Muláček, Kostomlatská 115 Žalany 41763, IČ 72711353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Kde nás najdete

Výdejní místo - Provozovna

Kostomlatská 115

417 63 Žalany

(Areál Spedice Kudrová)

Pouze po telefonické dohodě!!

https://tuning.racingstyl.com/ 

Dopravce

 

Online Platby

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Equa BankMoje PlatbamBankMONETAFioČSOBEra

Kontakty
Logo
Racing Styl
Karel M.
(8:00 - 18:00)
© Copyright 2013-2022 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz