Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.04.2021
Zvedák na dílně do 3 tun
Dnes 24.04.2021 jsem na dílnu instaloval nůžkový zvedák do 3 tun. Tímto i rozšiřuji nabídku služeb o drobné opravy např. brzd, výměny výfuků nejen Ma... číst celé
24.10.2020
MagnaFlow tlumiče Black
Dnes jsem pro Vás přidal koncové tlumiče výfuku MagnaFlow s černou povrchovou úpravou. Více na https://www.racingstyl.com/magnaflow-tlumice-vyfuku-bl... číst celé
22.10.2020
Nové produkty tuning doplňky.
Každý den rozšiřuji nabídků o nové produkty od Německého výrobce CSR-Automotive, který se zabývá výrobou tuning doplňků na většinu automobilů. Např. o... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.11.2020 NOVINKY U NÁS
California Scents
Rozšířil jsem nabídku vůní California Scents. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR
 
   
   
  Fox Sport výfukový obchod
   
    PŘÍMÝ DOVOZCE
         
 
 
        ON-LINE Platby
 ThePay platební brána

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl Karel Muláček, Londýnská 2719/13 Ústí nad Labem 40001, IČ 72711353 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Fox Sport v??fukov?? obchod

Kde nás najdete

Výdejní místo - Provozovna

Kostomlatská 115

417 63 Žalany

(Areál Spedice Kudrová)

Pouze po telefonické dohodě!!

https://tuning.racingstyl.com/ 

Dopravce

 

     

Online Platby

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Equa BankMoje PlatbamBankMONETAFioČSOBEra

Kontakty
Logo
Racing Styl
(8:00 - 18:00)
© Copyright 2013-2021 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.