Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.03.2019
Racing Styl - prodejna a detailing studio
 Od 13.7.2019 otevřeno s pevnou pracovní dobou. Po-Pa : 8:00-18:00 hod. Sobota : 9:00-16:00 hod. Londýnská 2719/13 Ústí nad Labem 40001 V provozov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.05.2019 NOVINKY U NÁS
Dílna a prodejna
Od včerejšího dne 6.5.2019 oficiálně otevřená prodejna - výdejní místo e-shopu. Od zítřka spouštím dílnu. číst celé
Zobrazit všechny články
 
 
OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR:
 
 
 
 Fox Sport výfukový obchod
 
PŘÍMÝ DOVOZCE:
   
 CSR tuning doplňky
 
 
ON-LINE Platby
 ThePay platební brána
 
 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Racing Styl - Karel Muláček, Londýnská 2719/13 Ústí nad Labem 40001, IČ 72711353 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky na e-shopu

    Fox Sport v??fukov?? obchod         

Naše nabídka

cars.racingstyl.com

Prodejna a Detailing Studio

Po-Pá.: 8:00-18:00hod.

Sobota: 9:00-16:00hod.

Londýnská 2719/13

Ústí nad Labem 40001

Dopravce

 Geis

Online Platba

ThePay

VISAMasterCardVISA ElectronMaestro

Platba24Moje PlatbamBankMONETAFioČSOBEraSberbankUniCreditEqua Bank

 

Kontakty
Logo
Racing Styl
(8:00 - 18:00)
© 2013-2018 Racing Styl Performance - MAGNAFLOW oficiální prodejce.
© Copyright 2013-2019 Racing Styl Performance
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.